Tijdelijke roeilocatie

Over dik drie weken is het zover, roeivereniging de Waal gaat voor de eerste keer varen op ons toekomstig vaarwater “De Spiegelwaal”! Het belooft een bijzonder mooie dag te worden waar wij als vereniging voor het eerst in actie komen en we ons van onze beste kant zullen laten zien. Samen met Phocas zullen er boten het water op gaan en wordt er een roeiwedstrijd gehouden waar onze (ervaren) leden ook aan deelnemen. Iedereen is van harte uitgenodigd om tussen 12:00 en 17:00 te komen kijken, roeien en helpen!

Tijdens de ALV eind januari hebben wij gecommuniceerd dat RV de Waal na de opening van de spiegelwaal een tijdelijke locatie gepland had direct naast het bastion. Helaas moeten we concluderen dat hiervoor nog geen vergunning is afgegeven. Concreet betekent dit dat wij nog geen zekerheid kunnen geven over wanneer we precies beginnen met structureel roeien. De kans is echter reëel dat dit later zal zijn dan 1 april.

Gelukkig is RV de Waal nog steeds in goed overleg met de gemeente Nijmegen en Rijkswaterstaat om een vergunning te krijgen voor onze tijdelijke en definitieve locatie. Wanneer de vergunning er is, is nog niet zeker maar dat we dit jaar gaan roeien staat vast. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte en zodra er meer duidelijkheid is komen we hier op terug.

 
 
 

Contact

Inloggen