Algemene Ledenvergadering 2 november

Op woensdag 2 november zijn alle leden nadrukkelijk uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van RV de Waal. Deze vindt, anders dan oorspronkelijk aangekondigd, plaats in Café/Restaurant Het Witte Huis in Lent (Pastoor van Laakstraat 54) en zal aanvangen om 20:00.

 

Belangrijkste onderwerp en directe aanleiding voor deze ALV is een wijziging die we willen doorvoeren in onze statuten. Dit is noodzakelijk omdat we ons gaan aanmelden als lid van de Koninklijke Roeibond, zodat we met ingang van 2017 kunnen gaan deelnemen aan wedstrijden. Daarnaast zullen we in ieder geval een voorstel doen rondom de verdeling van verenigingswerkzaamheden, is er een update van de voortgang rondom de Bastion locatie en uiteraard ruimte voor al jouw vragen. De volledige agenda en bijbehorende stukken volgen binnenkort per e-mail en op de website.

 

In verband met de benodigde meerderheid die benodigd is voor de statutenwijziging willen we alle leden met klem verzoeken om aanwezig te zijn óf zich af te melden en een machtiging af te geven aan een ander lid. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretaris@rvdewaal.nl. Per lid kan maar één machtiging worden afgegeven.

 
 
 

Contact

Inloggen