27 mei open dag, kom kennismaken met RV de Waal

Wil je eens ervaren hoe het is om op de Spiegelwaal te roeien? Of gewoon eens zien hoe het eraan toegaat bij dé roeivereniging voor Nijmegen en omstreken? Op zondag 27 mei houden we open huis. Tussen 11.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom op ons botenhuis aan de Oosterhoutsedijk 48 in Lent.

Sinds onze start ruim twee jaar geleden zijn we hard gegroeid. Tientallen vaste ploegen trainen wekelijks en de vereniging is al diverse keren in de prijzen gevallen tijdens wedstrijden in het hele land. Het afgelopen roeiseizoen hebben ruim honderd beginners een instructiecursus gekregen en een nieuwe groep beginners is alweer van start gegaan. Naast het roeien organiseren we allerlei andere leuke activiteiten.

Iedereen kan binnen komen lopen om het botenhuis en het terrein te bekijken. De rondleiding wordt afgesloten met een klein stukje roeien op de Spiegelwaal. Beginner of ervaren roeier, jong of oud, iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Koffie, thee, fris en limonade staan klaar en we zorgen voor een springkussen voor de kinderen.

Kom langs en zeg het voort!

Kun je er niet bij zijn maar denk je erover om (proef)lid te worden? Lees hoe het werkt en meld je aan 

Open Huis RV de Waal
Zondag 27 mei, 11.00 - 15.00 uur
Oosterhoutsedijk 48, Lent

 
 
 

Contact

Inloggen